Ontmoet Schelde Bewindvoeringen

Ons team

Het team dat  voor u werkt, is een heel hecht team. Wij vinden het vertrouwen dat we met jullie opbouwen enorm belangrijk.

Ons team en hun werkdagen:

Linda

Functie: Directeur

Directeur van Schelde Bewindvoeringen. Hiervoor al werkzaam bij het bedrijf als budgetbeheerder. Cliënten een zorgeloze toekomst geven is voor mij het hoofddoel. De persoonlijke soms zelfs familiare samenwerking met cliënten en collega’s zorgen ervoor dat ik dit beroep met veel liefde en plezier uitoefen.

Werkdagen: elke werkdag

Krijn

Functie: Bewindvoerder

Oorspronkelijke oprichter van het bedrijf en nog steeds de steun en toeverlaat van ons volledige team. Netwerk van 23 jaar gebruiken om het beste voor de cliënten te verkrijgen.

Werkdagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

Bibi

Functie: Assistent bewindvoerder

Ik werk bij Schelde Bewindvoeringen. In maart ben ik begonnen als assistent bewindvoerder en doe mijn werk met veel plezier. Ik vind het belangrijk om goed te communiceren met elkaar. Zo kunnen we tot goede afspraken en oplossingen komen. Op die manier zorgen we voor een duidelijke samenwerking.

Werkdagen: elke werkdag

Senna

Functie: Assistent bewindvoerder

Ik ben sinds een jaar assistent bewindvoerder. Ik werk in een super leuk en hecht team waarin we altijd ons uiterste best doen voor de cliënt. Ik vind het leuk om cliënten te helpen bij hun financiële zaken waaronder bijzondere bijstand aanvragen en het afsluiten van een abonnement. Zo zorg ik ervoor dat alle zaken vlot verlopen.

Werkdagen: Elke werkdag